ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρελαμένος με την κόρη του δηλώνει ο Πιρς Μπρόσναν [φωτό]

Τρελαμένος με την κόρη του δηλώνει ο Πιρς Μπρόσναν [φωτό]

Αυτό είναι το θηλυκό που έχει ξετρελάνει τον Pierce Brosnan – Και όχι, δεν είναι η γυναίκα του. Ο γοητευτικός Pierce Brosnan είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο πιστούς άνδρες του Χόλιγουντ.

Όχι μόνο παραμένει παντρεμένος με την ίδια γυναίκα για την τελευταία δεκαπενταετία – κάτι που τον καθιστά… σπάνια περίπτωση στον κόσμο της σόουμπιζ – αλλά δεν παύει να εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία τη λατρεία του για εκείνη. Μόλις πριν λίγους μήνες, με αφορμή την επέτειο τους, ο 62χρονος ηθοποιός δήλωσε για την Αμερικανίδα δημοσιογράφο Keely Shaye Smith: «Λατρεύω το πάθος της, την ενέργειά της και την δύναμή της, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. ‘Οταν με κοιτάζει η Keely μου κόβονται τα γόνατα».

Εχθές ωστόσο, ο ηθοποιός εκφράστηκε με εξίσου παθιασμένα λόγια για ένα άλλο θηλυκό, που φαίνεται να του έχει κλέψει την καρδιά. Μην ανησυχείτε όμως, δεν πρόκειται για κάποια νέα καλλονή του Χόλιγουντ ή για καμία… ανδροχωρίστρα θαυμάστρια, αλλά για την μόλις ενός έτου εγγονή του γοητευτικού σταρ.

«Γλυκιά μου Marley May, μου κόβεις την ανάσα» έγραψε στο facebook ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

To τρισχαριτωμένο κοριτσάκι γεννήθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο και έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά του διάσημου παππού της, που δεν τη χορταίνει.

Δείτε φωτογραφίες της τρισχαριτωμένης μικρούλας:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.