ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το «πουλί» που έκανε τη Μακρυπούλια να «γονατίσει» από τα γέλια–Η περίεργη περιγραφή παίκτριας στο «Ρουκ Ζουκ» (βίντεο)

Το «πουλί» που έκανε τη Μακρυπούλια να «γονατίσει» από τα γέλια–Η περίεργη περιγραφή παίκτριας στο «Ρουκ Ζουκ» (βίντεο)

Νέα ατάκα στο «Ρουκ Ζουκ» που έκανε την Ζέτα Μακρυπούλια να «γονατίσει» απ’ τα γέλια.

Μια ακόμη επική ατάκα καταγράφηκε στο «Ρουκ Ζουκ» το μεσημέρι της Δευτέρας, από παίκτρια του παιχνιδιού και σκόρπισε γέλια σε όσους βρίσκοταν στο πλατό της εκπομπής.

Η επίμαχη λέξη που έπρεπε να βρουν οι παίκτες από την περιγραφή ήταν… «πουλί». Η… παίκτρια όμως κατάφερε με μια «βρώμικη» περιγραφή που προκάλεσε χαμό στο στούντιο. Μια περιγραφή που μπορεί να ήταν «πικάντικη», αλλά κρίνοντας από το αποτέλεσμα… πέτυχε το σκοπό της, αφού η συμπαίκτρια της κατάφερε με αυτή την περιγραφή να βρει την επίμαχη λέξη.

«Όλα τα λεφτά» ήταν η αντίδραση της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της, με όσα άκουγε!

Δείτε το απίθανο περιστατικό:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.