Δύσκολες ώρες για τον Λάκη Λαζόπουλου: «Η μάχη της Τασούλας με το θεριό, τον καρκίνο είναι δύσκολη και δεν μπορώ μόνος»

Δύσκολες ώρες για τον Λάκη Λαζόπουλου: «Η μάχη της Τασούλας με το θεριό, τον καρκίνο είναι δύσκολη και δεν μπορώ μόνος»

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Λάκης Λαζόπουλος!

Ο παρουσιαστής, που δεν απασχολεί ποτέ με την προσωπική του ζωή, παρά μόνο με την δουλειά του βρέθηκε στην Ελβετία και συγκεκριμένα στον γιατρό του Θέμου Αναστασιάδη!

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν, αν και λίγοι το ξέρουν έχει μεγάλη αδυναμία στην πρώην γυναίκα του! Η «Τασούλα του», είναι η μητέρα της κόρης του και αν και οι δύο δεν είναι πλέον ζευγάρι στην ζωή, ο Λάκης δεν έχει σταματήσει λεπτό να την αγαπά σαν άνθρωπο.

Η πρώην γυναίκα του Λάκη Λαζόπουλου

Όταν η Τασούλα διαγνώστηκε με καρκίνο, ο Λάκης έχασε την γη κάτω από τα πόδια του! «Μην σε νοιάζει τίποτα, εγώ είμαι εδώ» της είπε και ορκίστηκε όχι μόνο να καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας της, αλλά και να παραμείνει στο πλευρό της μέχρι όσο εκείνη τον χρειάζεται.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στάθηκε στο πλευρό της κόρης του και πήρε την Τασούλα του από το χέρι ώστε να την πάει στην Ελβετία! Άλλωστε, είχε ξαναβρεθεί πέρσι στην Λοζάνη και είχε δει από κοντά τον γιατρό του Θέμου Αναστασιάδη. Έτσι, ο παρουσιαστής του εμπιστεύθηκε την Τασούλα του!

Ο ίδιος με την κόρη του

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog και του Youweekly.gr και ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος χρειάστηκε στήριξη! «Η μάχη με το θεριό, τον καρκίνο είναι δύσκολη και δεν μπορώ μόνος» είπε στα δικά του πρόσωπα και απευθύνθηκε σε ψυχολόγο! Δυστυχώς η κατάσταση της πρώην συζύγου του είναι κρίσιμη, όμως ο Λάκης ελπίζει για το καλύτερο και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος για το καλό της κόρης του αλλά και της οικογένειάς του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.