ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η αποκαλυπτική πόζα της Ιρίνα Σάικ σε καταρράκτη (φώτο)

Η αποκαλυπτική πόζα της Ιρίνα Σάικ σε καταρράκτη (φώτο)

Η Ιρίνα Σάικ έχει αφήσει πίσω της για τα καλά τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Λίγο αφότου επιβεβαιώθηκε ότι χώρισαν οι δρόμοι της Σάικ και του Κούπερ, εκείνη έφυγε για την Ισλανδία, από όπου δημοσίευσε και φωτογραφίες τις προηγούμενες ημέρες. Εκεί βρέθηκε προκειμένου να κάνει φωτογράφηση, για εταιρεία με την οποία συνεργάζεται.

Η σέξι πόζα της Σάικ στον καταρράκτη

Η Ιρίνα Σάικ όμως φαίνεται ότι το έχει ρίξει στην… εργασιοθεραπεία, μετά τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μία κόρη. Αυτή τη φορά, το μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram μία σέξι φωτογραφία της, στην οποία φορά ολόσωμο μαγιό και ποζάρει πάνω σε βράχο, κοντά σε καταρράκτη, πάλι για εταιρεία με την οποία συνεργάζεται.

Η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από σχέση τεσσάρων ετών. Οι φήμες οργίαζαν τον τελευταίο καιρό για τον δεσμό τους, κυρίως μετά την εμφάνιση του Κούπερ και της Lady Gaga στη βραδιά της απονομής των Όσκαρ. Φήμες που φούντωσαν ξανά μετά τον χωρισμό, με συνέπεια το άγριο ξέσπασμα της τραγουδίστριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη, ρόλο στον χωρισμό μπορεί να έπαιξε και η μητέρα του Κούπερ, Γκλόρια Καμπάνο. Ο ηθοποιός έχει τη φήμη του… μαμάκια, κάτι που ενισχύεται από το γεγονός ότι συχνά κάνει εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έχοντας στο πλευρό τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.