ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το μήνυμα δύναμης του Αντίνοου Αλμπάνη για τη κατάσταση της υγείας του

Το μήνυμα δύναμης του Αντίνοου Αλμπάνη για τη κατάσταση της υγείας του

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μοιράζεται πολύ συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του στα social media, ενημερώνοντας και για την κατάσταση της υγείας του.

Ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε προκαλέσει την έντονη συγκίνηση των φαν του, αφού αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, πως κάνει χημειοθεραπείες.

Η ανταπόκριση που έλαβε από τους ακολούθους του ήταν μεγάλη, αφού έλαβε πολλά συγκινητικά μηνύματα, από ανθρώπους που θέλησαν να του δείξουν, ότι τον στηρίζουν. Ο ίδιος ενημέρωσε τους followers του, ότι διαβάζει όλα τα μηνύματα που δέχεται και παίρνει κουράγιο και δύναμη. «Να ξέρετε σας διαβάζω και χαμογελώ πολύ», έγραψε σε ανάρτησή του.

Η νέα ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη για την υγεία του

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε το βράδυ της Δευτέρας μία νέα ανάρτηση, θέλοντας να ενημερώσει τους followers του για την εξέλιξη της υγείας του. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε σε instastory, έγραψε: «08/12/19 Αραίωση και γκρι. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά ενώ άλλοι αμέσως αρχίζουν να χάνουν μαλλιά σε μεγάλες ποσότητες. Από την δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντήλι η καπέλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.