Αυτή είναι η κούκλα αεροσυνοδός που «έκλεψε» την καρδιά του Γιάννη Πάριου (φώτο)

Αυτή είναι η κούκλα αεροσυνοδός που «έκλεψε» την καρδιά του Γιάννη Πάριου (φώτο)

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πάριος, «πετάει» στα σύννεφα, χάρη στην αγαπημένη του αεροσυνοδό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος γίνεται για τη Θεσσαλονικιά Στέλλα Δόντση, το κορίτσι του τροβαδούρου της αγάπης, η μυστική σχέση του οποίου αποκαλύφθηκε πρόσφατα, αλλά υπάρχει στη ζωή του από τον περασμένο Οκτώβριο!

Η καλλονή με τους κοιλιακούς, που παίρνει πόζες μοντέλου στον λογαριασμό της στο Instagram, προέρχεται από πολύ καλή οικογένεια της συμπρωτεύουσας. Με λατρεία στη φωτογραφία και στο τένις, η Στέλλα έκανε το όνειρό της επάγγελμα και θεωρείται μια από τις καλύτερες υπαλλήλους της γνωστής αεροπορικής εταιρίας στην οποία εργάζεται.

Χαμογελαστή, ευγενική και πρόσχαρη, με μόρφωση και γνώση ξένων γλωσσών, εκτός από τα δρομολόγια εσωτερικού καλείται και στο πλήρωμα των «θηρίων» του στόλου της Astra με προορισμό το Τελ Αβίβ και το Μόναχο, επειδή ακριβώς έχει όλο το «πακέτο», εξυπηρετώντας αποκλειστικά τους επιβάτες της πρώτης θέσης.

Το «μυστικό» της

Η σχέση της με τον Γιάννη Πάριο ήταν μέχρι πρότινος το «μυστικό» της, το οποίο γνώριζαν ελάχιστες συνάδελφοί της. Η είδηση όμως είχε κυκλοφορήσει ανάμεσα στα πληρώματα και, όταν κάποιος τής πετούσε… χαριτωμένα υπονοούμενα για το ειδύλλιο, εκείνη ούτε επιβεβαίωνε ούτε όμως διέψευδε τον έρωτά της για τον κορυφαίο ερμηνευτή.

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον της ξανθιάς αεροσυνοδού αποκάλυψε πως η «μούσα» του Γιάννη Πάριου δεν ήταν συνέχεια μαζί του στην Πάρο το καλοκαίρι, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της στην αεροπορική εταιρία… Βρέθηκε εκεί μόνο για ένα διήμερο, που πήρε ρεπό, και επέστρεψε στη δουλειά της έχοντας στο κινητό της τηλέφωνο μια σειρά φωτογραφιών από τις πιο όμορφες γωνιές του κυκλαδίτικου νησιού. Μόνο αυτό «πρόδωσε» πως είχε «πεταχτεί» μέχρι το πολυτελές εξοχικό του τροβαδούρου της αγάπης για 48 ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. Τον χειμώνα, η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της, και μάλιστα σε prive τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του» αναφέρει η ίδια πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.