Ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε με ντουέτο έκπληξη και… τραγουδά το «Καίγομαι» του Μάκη Χριστοδουλόπουλου (φώτο)

Ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε με ντουέτο έκπληξη και… τραγουδά το «Καίγομαι» του Μάκη Χριστοδουλόπουλου (φώτο)

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιστικού ντουέτου του Νίκου Κοκλώνη με την Χριστίνα Παππά γυρίστηκε στη Μύκονο και έγινε trend με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της εκπομπής της Happy Day να το κάνουν… #magavatoutchallenge και το διαδίκτυο να παίρνει «φωτιά».

Η συνέχεια ήρθε πριν από λίγες μέρες με μια νέα διασκευή ενός αγαπημένου ντουέτου του Ελληνικού πενταγράμμου. Το «Καίγομαι» που πρωτοτραγούδησε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με την Κωνσταντίνα ερμήνευσαν σε ένα ανατρεπτικό remake o Νίκος Κοκλώνης μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη, γυρίζοντας και το αντίστοιχο βίντεο κλιπ στον ίδιο χώρο που είχε γυριστεί και το πρωτότυπο.

Ο χώρος του Πύργου της Δούκισσας της Πλακεντίας στην Πεντέλη δονήθηκε και πάλι στους ρυθμούς του «Καίγομαι», που είπαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και με πολύ κέφι ο Νίκος και η Κατερίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ έκανε ο Κώστας Καπετανίδης με πολυμελές καστ. Στο γύρισμα συμμετείχαν 4 χορεύτριες flamengo και 2 κανταδόροι, ενώ υπήρξε μια σκηνή με άλογο που πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα καθώς ο Νίκος Κοκλώνης κάνει εδώ και πολλά χρόνια ιππασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.