ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μήνυμα της Κόρτνεϊ Κοξ στην Τζένιφερ Άνιστον για τα γενέθλιά της – «Υπάρχει μόνο μία Τζένιφερ Άνιστον» (φωτο)

Το μήνυμα της Κόρτνεϊ Κοξ στην Τζένιφερ Άνιστον για τα γενέθλιά της – «Υπάρχει μόνο μία Τζένιφερ Άνιστον» (φωτο)

Έγιναν διάσημες ώς οι κολλητές από το σχολείο, που βρέθηκαν ξανά μετά από χρόνια και συγκατοίκησαν στη Νέα Υόρκη. Ήταν «Φιλαράκια» για 10 και πλέον σεζόν, πετυχαίνοντας μία άνευ προηγουμένου επιτυχία σε τηλεοπτική σειρά. Παρ’ ότι οι δρόμοι τους χώρισαν και ποτέ δεν βρέθηκαν ξανά μαζί στη σκηνή, η Κόρτνεϊ Κοξ και η Τζένιφερ Άνιστον παραμένουν φίλες και δεν χάνουν ευκαιρία να το δείξουν δημοσίως.

Με αφορμή τα 51α γενέθλια της ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ έστειλε μήνυμα μέσω των social media στην «κολλητή» της, γράφοντας πως «δεν έχει σημασία πόσο σκληρά μπορεί να προσπαθείς… υπάρχει μόνο μία Τζένιφερ Άνιστον. Ευτυχισμένα γενέθλια αγαπημένη μου φίλη. Τζένιφερ Άνιστον σε αγαπώ», με πολλές καρδούλες συνοδεία.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η 55χρονο Κόρτνεϊ Κοξ στο Instagram, οι δύο διάσημες γυναίκες εμφανίζονται με τα ίδια γυαλιά, χτένισμα, στυλ και βλέμμα, σε σημείο που αν κάποιος δεν τις γνωρίζει, να υποθέσει ότι είναι αδερφούλες, έως και δίδυμες.

Η ανάρτησή, μάλιστα, συγκέντρωσε πάνω από 2,6 εκατ. likes σε ένα 24ωρο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B8cI3QrDME8/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.