Λάκης Λαζόπουλος για Νίκο Χαρδαλιά: «Έχει την φάτσα του άχρηστου που έγινε και κάτι» (βίντεο) (upd)

Λάκης Λαζόπουλος για Νίκο Χαρδαλιά: «Έχει την φάτσα του άχρηστου που έγινε και κάτι» (βίντεο) (upd)

(Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 10/04, 13.03): Μέσα από ολιγόλεπτα ηχητικά αποσπάσματα, ο Λάκης Λαζόπουλος επιμένει να φέρνει στο προσκήνιο τους “10 εσώκλειστους Μήτσους” και να σατιρίζει την επικαιρότητα σε ρυθμούς βεβαίως κορωνοϊού.

Αυτή τη φορά είχε σειρά η “Πλούσια” να πιάσει στο στόμα της τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Όταν, λοιπόν, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει κέφια το κοινό απολαμβάνει την καραντίνα με χιούμορ!

“Έχει μια χωριατιά πάνω του… Μυρίζει τυρίλα” σημειώνει χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος, ως “Πλούσια” στο σχετικό ηχητικό σκετς. “Δίπλα δες τον Τσιόδρα, η αρχόντισσα και ο αλήτης. Παιδί μου ο άνθρωπος είναι τυρέμπορας. Σβαρτσενέγκερ από την Κολοπετινίτσα” συμπληρώνει.

“Αρέσει και στις λαϊκές γυναίκες… Ε ναι! Έχει και αυτή τη φάτσα του άχρηστου που έγινε και κάτι! Δεν είναι σαν τον άντρα τους. Άχρηστος χωρίς κάτι” καταλήγει με χιούμορ ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.