ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιωάννα Σιαμπάνη: Το κορίτσι του «My Style Rocks» που θα μας κάνει καρδιακούς (φώτο)

Ιωάννα Σιαμπάνη: Το κορίτσι του «My Style Rocks» που θα μας κάνει καρδιακούς (φώτο)

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στην Ελλάδα και οι θερμοκρασία βρίσκεται στα ύψη, το κορίτσι του «My Style Rocks», Ιωάννα Σιαμπάνη, δεν μας βοηθάει καθόλου με τις φωτογραφίες που ανεβάσει στο Instagram.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι μία από τις κοπέλες που ξεχώρισαν στο My Style Rocks και ο λόγος προφανής.

Το μοντέλο με την απαράμιλλη ομορφιά και το εκπληκτικό κορμί διαθέτει έναν λογαριασμό στο Instagram με 65.00 followers και κάθε της ανάρτηση προκαλεί τον θαυμασμό του ανδρικού κοινού.

https://www.instagram.com/p/CCTosH6j9Gz

https://www.instagram.com/p/ByVSVaniHn5

https://www.instagram.com/p/CAlDKiZniV7

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B9zWPLoH0q2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.