Survivor – Ντάνος: «Υπάρχουν κάποιες μέρες που μένουν αξέχαστες, χαραγμένες μέσα στην καρδιά μας»

Survivor – Ντάνος: «Υπάρχουν κάποιες μέρες που μένουν αξέχαστες, χαραγμένες μέσα στην καρδιά μας»

Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια πραγματοποιήθηκε ο τελικός του πρώτου Suvrivor και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον Ντάνος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεφε στην ελληνική τηλεόραση από νέα τηλεοπτική στέγη, εκείνη του ΣΚΑΪ και με τις αλλαγές που επέφερε σε αυτό, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί. Το Survivor αναδείχτηκε σε φαινόμενο, σημειώνοντας πρωτοφανή νούμερα τηλεθέασης και προσφέροντας στον Γιώργο Αγγελόπουλο την ευκαιρία να μεταπηδήσει στην τηλεόραση, μέσα από τη σειρά «Τατουάζ».

Στις 6 Ιουλίου του 2017, Ντάνος και Μάριος Πρίαμος, κάθονταν στο πλατό του Survivor, από το Γαλάτσι, έχοντας περάσει μήνες στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, προκειμένου να ακούσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού. Νικητής του Survivor αναδεικνυόταν φυσικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που αποδείχτηκε ο πλέον αγαπημένος των τηλεθεατών.

«Υπάρχουν κάποιες μέρες που μένουν αξέχαστες, χαραγμένες μέσα στην καρδιά μας. Για μένα η σημερινή μέρα ανήκει σε αυτή την κατηγορία. ΑΞΕΧΑΣΤΗ !!!» γράφει σήμερα ο Ντάνος, σε μια φωτογραφία με το τρόπαιο του Survivor στην αγκαλιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.