Τζόνι Ντεπ: Στη δημοσιότητα η αξιολύπητη φωτογραφία του που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο (φωτο)

Τζόνι Ντεπ: Στη δημοσιότητα η αξιολύπητη φωτογραφία του που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο (φωτο)

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο που τον δείχνει να κοιμάται στον καναπέ με ένα μπολ με παγωτό στα χέρια του με το παγωτό να έχει λιώσει και να έχει χυθεί πάνω του αλλά και στον καναπέ.

Την φωτογραφία είχε τραβήξει η Άμπερ Χερντ.

Ο ίδιος είπε ότι ήταν σε αυτή την κατάσταση γιατί εργαζόταν 17 ώρες την ημέρα. «Προφανώς ήμουν πολύ κουρασμένος και με πήρε ο ύπνος και έτσι το παγωτό χύθηκε επάνω μου».

Και πρόσθεσε: «Τράβηξε αυτή την φωτογραφία και μου την έδειξε την επόμενη ημέρα και μου είπε: “Κοίτα πως κατάντησες. Κοίτα, είσαι αξιολύπητος”», είπε ο σταρ του Χόλιγουντ την Δευτέρα που ήταν και η τελευταία ημέρα που κατέθετε στην δίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ρωτήθηκε αν η πρώην του, του έδειξε άλλες φωτογραφίες από τραύματα που η ίδια ισχυρίζεται ότι της προκάλεσε εκείνος είπε όχι λέγοντας ότι δεν τις είδε ποτέ μέχρι να πάνε στα δικαστήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.