Ρίτα Όρα: Πόζαρε με χρυσό μικροσκοπικό μπικίνι και έβαλε «φωτιά» στο Instagram (φωτο)

Ρίτα Όρα: Πόζαρε με χρυσό μικροσκοπικό μπικίνι και έβαλε «φωτιά» στο Instagram (φωτο)

Η Ρίτα Όρα, μετράει κάτι παραπάνω από 16 εκατομμύρια followers στο Instagram και αυτή τη φορά ανέβασε από τις διακοπές της τρεις φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει φορώντας ένα χρυσό μικροσκοπικό μπικίνι και κυριολεκτικά έβαλε φωτιά.

Κατά τα άλλα στην προσωπική της ζωή η Ρίτα όπως αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, η είναι ξετρελαμένη με τον Ρομέν Γαβρά και οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι. «Είναι σοβαρή η σχέση της με τον Ρομέν και αγαπιούνται πολύ. Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό που είναι σε σοβαρή σχέση με κάποιον», είπε χαρακτηριστικά πηγή στην «The Sun».

Tο ζευγάρι αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε σκάφος στη Μεσόγειο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο ισπανικό νησί Φορμεντέρα σε ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο Ρομέν Γαβράς γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1981 στο Παρίσι. Ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Μητέρα του είναι η Γαλλίδα παραγωγός ταινιών Μισέλ Γαβρά, ενώ έχει άλλα δύο μεγαλύτερα αδέρφια, τον Αλέξανδρο και την Τζούλι.

https://www.instagram.com/p/CDYgCGOjFJJ/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.