Ο Μπραντ Πιτ έκανε τελετές Σαϊεντολογίας μέσα σε σάουνα με μια 15χρονη (βίντεο)

Ο Μπραντ Πιτ έκανε τελετές Σαϊεντολογίας μέσα σε σάουνα με μια 15χρονη (βίντεο)

Μια άγνωστη ιστορία για τον διάσημο ηθοποιό, Μπραντ Πιτ βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, καθώς φέρεται να έκανε τελετές Σαϊεντολογίας και «ασκήσεις» μέσα σε σάουνα με μια 15χρονη κοπέλα.

Και εκεί που πιστεύαμε ότι μόνο το όνομα του Τομ Κρουζ οφείλει να μας έρχεται στο μυαλό μόλις αναφέρεται η λέξη Σαϊεντολογία, φαίνεται ότι πολλοί διάσημοι του Χόλιγουντ έχουν κάνει κινήσεις για να ενταχθούν στους κόλπους αυτής της θρησκευτικής ομάδας. Αποκαλύψεις κάνουν τα διεθνή μέσα για την απόπειρα του Μπραντ Πιτ να γίνει μέλος της Σαϊεντολογίας, όταν είχε δεσμό με τη νεαρή ηθοποιό Τζουλιέτ Λιούις, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Page Six, ο Μπραντ πέρασε τρία χρόνια στους κόλπους της οργάνωσης και συμμετείχε σε τελετές, συνεδρίες και ειδικά μαθήματα. «Πηγή» της The Sun μέσα από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας στο Πόρτλαντ δήλωσε ότι πριν γίνει γνωστός ο ηθοποιός είχε δοκιμάσει την «εκπαίδευση» της θρησκευτικής ομάδας, χωρίς τελικά να καταφέρει να ταιριάξει με τα «πιστεύω» της.

Η «πηγή» αναφέρει ότι ο Πιτ λάμβανε μέρος σε πολύωρες τελετές εξαγνισμού, οι οποίες γίνονταν σε σάουνα και μαζί του ήταν υποχρεωτικά η (λεγόμενη) «δίδυμή» του – μια κοπέλα 15 ετών την οποία είχαν ορίσει να παρακολουθεί την πρόοδό του. Η κοπέλα ήταν η κόρη ενός εξέχοντος μέλους του κινήματος της Σαϊεντολογίας και είχε οριστεί να έχει την ευθύνη του Πιτ – όπως και εκείνος θα είχε την ευθύνη αντίστοιχα της κοπέλας. «Ήταν σίγουρα μαζί του στη σάουνα, αλλά δεν ήταν τίποτα πονηρό» ανέφερε η «πηγή».

Όπως εξηγεί η Sun, η παράξενη χρήση σάουνας (μαζί με βιταμίνες και γυμναστική) εντάσσεται στο πλαίσιο της διαδικασίας εξαγνισμού που ανέπτυξε ο ιδρυτής της Σαϊεντολογίας Λ. Ρον Χάμπαρντ. Σύμφωνα με αρχεία της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, ο Πιτ ολοκλήρωσε κάποιες συνεδρίες τον Ιούλιο του 1991 και «ένα ειδικό μάθημα για την ανθρώπινη αξιολόγηση» τον Μάιο του 1993. Μέρος της εκπαίδευσής του αποτελούσαν και κάποιες φραστικές επιθέσεις, τις οποίες ο ηθοποιός δεν φάνηκε να δέχεται και εγκατέλειψε τρέχοντας της Εκκλησία. Η Λούις κατάφερε να πείσει τον Πιτ να επιστρέψει, αλλά όχι για πολύ. Το 1993 έκλεισε την πόρτα πίσω του και δεν ξαναγύρισε. Εκείνη παρέμεινε.

O Μπραντ Πιτ μιλώντας για τη Λιούις το 1995 στο Vanity Fair, είχε πει όταν ήταν μια από τις καλύτερες σχέσεις του: «Ακόμα την αγαπώ. Περάσαμε τέλεια μαζί. Το θέμα είναι ότι μεγαλώνουμε με την ιδέα ότι η αγάπη τα νικάει όλα και απλά αυτό δεν ισχύει». Ο σταρ του Fight Club – που έχει μιλήσει δημόσια για τον εθισμό του στο αλκοόλ – ήταν 27 ετών όταν γνώρισε τη Λιούις, που ήταν ακόμα έφηβη μετά την ταινία «Too Young to Die». Παρά τα 10 χρόνια που τους χώριζαν έκαναν έναν θυελλώδη τριετή δεσμό, στον οποίο αναφέρεται με τρυφερότητα και η Λιούις σε συνεντεύξεις της. Εκπρόσωπος του Μπραντ Πιτ δεν σχολίασε τα δημοσιεύματα, πάντως τα social δεν φαίνεται να «τσιμπάνε» με τη Σαϊεντολογία αλλά ακόμα σχολιάζουν την κοινή εμφάνιση Πιτ – Άνιστον στο πλαίσιο της διαδικτυακής ανάγνωσης της ταινίας «Fast Times At Ridgemont High».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=hOZNPveLOIQ&feature=emb_title&ab_channel=Film%2526Clips

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.