ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O Γ.Μαζωνάκης «γύριζε ο ίδιος τον δίσκο του στα μπαράκια και ζητούσε να τον παίξουν»

O Γ.Μαζωνάκης «γύριζε ο ίδιος τον δίσκο του στα μπαράκια και ζητούσε να τον παίξουν»

Ο Κώστας Αποστολάκης αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με το Γιώργο Μαζωνάκη, πριν γίνει γνωστός.

«Όταν ήμουν 22-23 χρονών είχα ένα μπαράκι στους Αμπελόκηπους με έναν φίλο μου… Κάποια στιγμή έρχεται ένα παιδάκι με το δίσκο υπό μάλης και μου λέει “γεια σας, με λένε Γιώργο Μαζωνάκη, μπορείτε να παίξετε τον δίσκο; “. Τον γύριζε ο ίδιος το δίσκο στα μπαράκια, είναι προς τιμήν του αυτό. Ήταν τότε ο πρώτος του δίσκος, το “Μη μου ζητάς να αλλάξω γνώμη”», ανέφερε αρχικά ο 50χρονος ηθοποιός.

Όπως πρόσθεσε: «Το Γιώργο και την Πάολα τους παραδέχομαι πιο πολύ από όλους. Είναι πάρα πολύ απλά παιδιά, είναι της παρέας, είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας. Όπως είναι στην τηλεόραση, στη σκηνή, είναι και στη ζωή τους. Όταν, λοιπόν, μου έφερε το δίσκο λέω “τι παλτό φάγαμε; “. Αρχίσαμε να παίζουμε το δίσκο στο μαγαζί κι έγινε χαμός. Και τον έψαχνα να μου δώσει άλλον έναν, γιατί τότε οι δίσκοι χάλαγαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.