ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ε.Μασκ αποκάλυψε live ότι πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ (βίντεο)

Ο Ε.Μασκ αποκάλυψε live ότι πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ (βίντεο)

O δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla, Έλον Μασκ αποκάλυψε πως έχει σύνδρομο Άσπεργκερ ενώ παρουσίαζε την διάσημη κωμική εκπομπή Saturday Night Live.

Ο 49χρονος είπε στους θεατές ότι είναι «το πρώτο άτομο με το Άσπεργκερ» που παρουσιάζει ποτέ την μακροβιότατη εκπομπή. Άτομα με Άσπεργκερ τείνουν να ερμηνεύουν το περιβάλλον γύρω τους διαφορετικά από άλλα άτομα. Είναι η πρώτη φορά που ο Μασκ μιλά δημόσια σχετικά με την διαταραχή του.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας ανέλαβε χθες βράδι να παρουσιάσει την εκπομπή ακολουθώντας το παράδειγμα εκατοντάδων διασημοτήτων που έχουν βρεθεί στη θέση του από το 1970, όταν το SNL έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

«Δεν έχω πάντα πολύ τονισμό ή παραλλαγές στον τρόπο που μιλάω … πράγμα που απ’ ό, τι μου λένε είναι καλό όταν κάνει κανείς κωμωδία», αστειεύτηκε στον εναρκτήριο μονόλογό του. «Γράφω πραγματικά ιστορία απόψε ως το πρώτο άτομο με το Άσπεργκερ που παρουσιάζει το SNL.»

Το σχόλιό του προκάλεσε χειροκροτήματα από το κοινό που βρισκόταν στούντιο.

«Κοιτάξτε, ξέρω ότι μερικές φορές λέω ή δημοσιεύω παράξενα πράγματα, αλλά έτσι λειτουργεί ο εγκέφαλός μου», είπε. «Σε όποιον έχει προσβληθεί, θέλω απλώς να αναφέρω ότι επανεφηύρα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στέλνω ανθρώπους στον Άρη με ένα πύραυλο. Νομίζατε ότι θα ήμουν ένας χαλαρός, κανονικός τύπος;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.