ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γουίλ Σμιθ: Κινδυνεύει να χάσει το Όσκαρ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ;

Η ακαδημία έχει πολύ αυστηρές αρχές όσον αφορά στον κώδικα δεοντολογίας

Γουίλ Σμιθ: Κινδυνεύει να χάσει το Όσκαρ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ;

Το χαστούκι που σηκώθηκε και έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ γιατί προσέβαλε τη σύζυγό του, Τζέντα Πίνκετ Σμιθ θα μείνει για πάντα στην ιστορία των Όσκαρ.

Ήταν η στιγμή που ο Κρις Ροκ εμφανίστηκε στη σκηνή των Όσκαρ για να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ. Άγνωστο αν το έκανε εκτός κειμένου ή ήταν «αστείο» των σεναριογράφων, άγνωστο αν γνώριζε ή όχι, ο γνωστός ηθοποιός αστειεύτηκε με το γεγονός πως η Τζέντα Πίνκετ Σμιθ έχει τα μαλλιά της ξυρισμένα, όπως η Ντέμι Μουρ στην ταινία GI Jane.

Η Τζέντα Πίνκετ Σμιθ έχει κάνει γνωστό, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, από το 2018 ότι πάσχει από αλωπεκίαση. Και αυτός είναι ο λόγος που τα μαλλιά της είναι ξυρισμένα. Το αν το ήξερε αυτό ο Κρις Ροκ όταν της είπε «σ’ αγαπώ αλλά περιμένω το GI Jane 2», το ξέρουν μόνο εκείνοι και μόνο εκείνοι μπορούν να δώσουν απάντηση.

Αν και αρχικά η κάμερα έπιασε τον Γουίλ Σμιθ να γελά, δίπλα του η σύζυγός του δεν εκτίμησε καθόλου το αστείο του Κρις Ροθ. Και δευτερόλεπτα μετά, ο 53χρονος ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον συνάδελφό του και τον χαστούκισε, με τους πάντες να παγώνουν στην αίθουσα.

Θα μπορούσε αυτό το σοκαριστικό περιστατικό, παρότι στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη με δάκρια στα μάτια, να κάνει την Ακαδημία να του πάρει πίσω το Όσκαρ; Είναι μια πιθανότητα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν, ανώνυμα, πηγές της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στη New York Post. Και αυτό γιατί η Ακαδημία έχει πολύ αυστηρές αρχές όσον αφορά στον κώδικα δεοντολογίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια από τις πηγές, σύμφωνα με τη New York Post, συμπλήρωσε ότι «είναι ουσιαστικά επίθεση. Όλοι στην αίθουσα ήταν τόσο σοκαρισμένοι που ήταν ανυπόφορο. Νομίζω ότι ο Γουίλ δεν θα δώσει το Όσκαρ του πίσω, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.