ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Viral στα διεθνή μέσα ο χορός της Ν.Σέρζινγκερ στην Ελλάδα – Δείτε την να χορεύει με ροζ μπικίνι

Η Νικόλ Σέρζινγκερ έχει δείξει πολλές φορές την αδυναμία που έχει στη χώρα μας

Viral στα διεθνή μέσα ο χορός της Ν.Σέρζινγκερ στην Ελλάδα – Δείτε την να χορεύει με ροζ μπικίνι

Η χώρα μας έγινε viral γι’ άλλη μια φορά, όμως αυτή τη φορά πρωταγωνίστησε στα διεθνή μέσα λόγω των λικνισμάτων της Νικόλ Σέρζινγκερ.

Η τραγουδίστρια περνά πλέον πολλές μέρες στη Μύκονο και τη Σαντορίνη και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media.

Η βρετανική Daily Mail σχολίασε το τελευταίο post της διάσημης ποπ σταρ από κάποιο ελληνικό νησί. Η Σέρζινγκερ συγκέντρωσε κλιπ από ένα μεγάλο πάρτι, με την ίδια να απολαμβάνει τη μουσική και το φαγητό που έρρεαν άφθονα στο μεγάλο τραπέζι, γύρω από το οποίο χόρευε με την παρέα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη λεζάντα έγραψε «My Big Fat Greek Party» με έμμεση αναφορά στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» ή «My Big Fat Greek Wedding».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.