ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χλόη Λιάσκου: Δείτε πώς είναι σήμερα η πανέμορφη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου (φωτο)

Η Καλλιόπη όπως είναι το πραγματικό της ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Γιάννη Δαλιανίδη

Χλόη Λιάσκου: Δείτε πώς είναι σήμερα η πανέμορφη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου (φωτο)

Η πανέμορφη ηθοποιός Χλόη Λιάσκου έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο και σίγουρα στην περίπτωση της τίποτα δεν έγινε τυχαία.

Η ακαταμάχητη ξανθιά του ελληνικού κινηματογράφου έλαμψε τη χρυσή περίοδο του σινεμά.

xloi-liaskou

Ήταν η Ανίτα στα «101 σκυλιά της Δαλματίας», η Ντόλυ στον θρυλικό «Νόμο 4000», η Μαίρη Αγγέλου στο «Μερικοί το προτιμούν κρύο» και πολλά άλλα.

Η Καλλιόπη όπως είναι το πραγματικό της ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Δαλιανίδη και αποτέλεσε χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της μεγάλης οθόνης.

Η Χλόη Λιάσκου σήμερα έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της. Παντρεύτηκε όταν ήταν ακόμη ανήλικη τον καθηγητή της σχολής της, Λάμπρο Κωστόπουλο.

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της: «Ήταν και καθηγητής μου στη σχολή και υπήρχε όλο αυτό το “κλίμα” του Πυγμαλίωνα», τόνισε η ίδια.

H μητέρα της ήταν αντίθε­τη, αφού ο Λάμπρος Κωστόπουλος ήταν 17 χρό­νια μεγαλύτερος και είχε παντρευτεί ήδη μία φορά στο παρελθόν. Έτσι, ο γάμος έγινε με απόφαση δικαστηρίου. Από το γάμο της με τον Λάμπρο Κωστόπουλο, απέκτησε δύο παιδιά.

Η ίδια έκανε ακόμα ένα παιδί, το οποίο δυστυχώς «έχασε» όταν εκείνο ήταν 4 ετών. Το άτυχο αγοράκι έπασχε από υποξαιμία του εγκεφάλου και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Από το 1971 και για 12 συνεχή χρόνια εργάστηκε στο Εθνικό θέατρο, ενώ αργότερα, το διάστημα 1991-1996, παρουσίαζε στην ΕΡΑ2 την εκπομπή «Εν αρχή είναι ο έρωτας».

Σήμερα ζει στα νότια προάστια αποφεύγοντας τις συνεντεύξεις και τις δημόσιες εμφανίσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.