Επιστρέφουν στην σκηνή οι Rolling Stones – Ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες

Επιστρέφουν στην σκηνή οι Rolling Stones – Ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες

Μετά από αρκετά χρόνια οι Rolling Stones αναμένεται να ενωθούν ξανά και να βρεθούν ξανά στην σκηνή για την περιοδεία τους, «No Filter».

«Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες για την αμερικανική περιοδεία του 2020, η οποία θα συνεχιστεί αυτό το φθινόπωρο», ανακοίνωσε η μπάντα. Η πρώτη συναυλία που ανακοίνωσαν θα γίνει στο Σεντ Λιούις, στις 26 Σεπτεμβρίου.

Τον Μάρτιο του 2019 οι Rolling Stones είχαν ανακοινώσει ότι αναβάλουν τις εμφανίσεις που είχαν προγραμματίσει σε ΗΠΑ και Καναδά, καθώς οι γιατροί συμβούλευσαν τον Μικ Τζάγκερ ότι θα πρέπει να αναρρώσει από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Στη συνέχεια, μπήκε στο χειρουργείο για καρδιολογική χειρουργική επέμβαση.

https://www.instagram.com/p/CRoM6wLoZOf/?utm_source=ig_embed

Έπειτα από αυτό, η πανδημία χάλασε ξανά τα σχέδια της μπάντας. Τελικά τώρα η περιοδεία θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο και οι Rolling Stones ανακοίνωσαν 13 εμφανίσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι οι περισσότεροι αρχικοί «σταθμοί» της περιοδείας, εκτός από τέσσερις περιπτώσεις, όπου υπήρξαν προβλήματα με τον προγραμματισμό. Επίσης, προστέθηκαν τρεις «σταθμοί» στο τουρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.