ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό το παιδί βγάζει 1.500 δολ. τη μέρα…τρώγοντας online!

Αυτό το παιδί βγάζει 1.500 δολ. τη μέρα…τρώγοντας online!

Πάνω από 3.500 νέοι Κορεάτες κερδίζουν αυτή τη στιγμή πολλές χιλιάδες δολάρια το μήνα χάρη σε μια εξωφρενική τάση που έχει τρελάνει το Διαδίκτυο.

Η τρέλα αυτή λέγεται Mukbang και επιτρέπει σε νεαρούς να κερδίζουν πάνω από 10.000 δολάρια το μήνα εκθέτοντας τον εαυτό τους σε livestreaming ενώ απολαμβάνουν το πλούσιο δείπνο τους, αναφέρει το Business Insider.

Ο συγκεκριμένος νεαρός  είναι από τους πιο πετυχημένους και κερδίζει 1.500 δολάρια τη μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χιλιάδες θεατές συντονίζονται κάθε βράδυ για να παρακολουθήσουν ανθρώπους που συμμετέχουν στο mukbang και όσο πιο πολλά τα views τόσο πιο πολλά τα χρήματα που κερδίζουν. Σύμφωνα με τους πρωταγωνιστές αυτής της τρέλας, ένας από τους λόγους που το mukbang έχει γίνει τόσο δημοφιλές είναι ότι οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη χαρά να βλέπουν άλλους να τρώνε και μάλιστα μεγάλες ποσότητες φαγητού, όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να φάνε πολύ ή δεν θέλουν να τρώνε το βράδυ ή είναι σε δίαιτα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.