ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερονικολού για Παπαμιχαήλ: «Έχω μία απάντηση αλλά δεν θα την πω» – Τι είδαμε στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» (βίντεο)

Γερονικολού για Παπαμιχαήλ: «Έχω μία απάντηση αλλά δεν θα την πω» – Τι είδαμε στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» (βίντεο)

Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» μίλησε για την παρουσία της σε αυτή αλλά και έδωσε μία απάντηση με αιχμή για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ που πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «Αυτό το πράγμα που όλοι “χρησιμοποιούν” τους γονείς μου για να οικονομήσουν έχει πια παραγίνει».

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το σχόλιο που όπως είπε δεν γνώριζε αλλά και την ίδια την παράσταση.

«Όχι, δεν τα διάβασα τα σχόλια. Επίτηδες δεν διαβάζω. Θέλετε να μου πείτε κάτι. Τι εννοείς, ότι είδε την παράσταση; Αν όχι, δεν με ενδιαφέρει! Δεν έχω να πω κάτι, νομίζω τα λέει όλα από μόνη της η φράση», ανέφερε η ηθοποιός. Για να συμπληρώσει με νόημα ότι «έπαθα λίγο σοκ τώρα που μου το είπες. Έχω μια απάντηση τώρα μέσα μου, αλλά δεν θα την πω».

Εμείς ως pronews.gr, αφού είδαμε και την παράσταση θα πούμε: Η Γερονικολού στον ρόλο που είχε ενσαρκώσει η μεγάλη Βουγιουκλάκη, ήταν καλή έως πολύ καλή.

«Μυθική» η Μάρω Κοντού, είμαστε χαρούμενοι που την είδαμε σε ζωντανή παράσταση, μετά από τόσες δεκαετίες. Δεν περιμέναμε ότι θα ήταν τόσο υπέροχη και ζωντανή στην ερμηνεία της.

Ο Κώστας Βουτσάς κάπως κουρασμένος σε σχέση με άλλη παράσταση που είδαμε το καλοκαίρι, αλλά τι να πεις για κάποιον ηθοποιό-σύμβολο του ελληνικού κινηματογράφου επί τόσες δεκαετίες που εξακολουθεί και παίζει. Και μόνο η παρουσία του δίνει λάμψη σε μία παράσταση. Ο Ν.Γαλανός μέτριος, αλλά πολύ συμπαθής.

Οι λοιποί δεν ανταποκρίθηκαν όσο έπρεπε στις ανάγκες του ρόλου της.

Σε ότι αφορά την δήλωση Παπαμιχαήλ: Αν ίσχυε αυτό που έλεγε, τότε δεν θα έπρεπε να ξαναπαίζει κανείς ηθοποιός έργα που είχαν παίξει παλαιότερα άλλοι ηθοποιοί…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=4uVby8bJCBA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.