ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποστολία Ζώη: Αναυδοι οι θεατές με την εντυπωσιακή εμφάνιση της στη σκηνή του «Ζητείται Ψεύτης» (φωτό)

Αποστολία Ζώη: Αναυδοι οι θεατές με την εντυπωσιακή εμφάνιση της στη σκηνή του «Ζητείται Ψεύτης»  (φωτό)

H γνωστή τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη συμμετέχει στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» στο Παλλάς, όπου ερμηνεύει το ρόλο μιας τραγουδίστριας που προσπαθεί να πείσει τον βουλευτή Φερέκη (Γιώργος Παρτσαλάκης) να κάνει μια εξυπηρέτηση στον σύζυγό της.

Η Αποστολία Ζώη ερμηνεύει πολλά από τα τραγούδια της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Γιώργος Παρτσασαλάκης.

Σε μια σκηνή του Παλλάς η 39χρονη Αποστολία κάνει μια αρκετά εντυπωσιακή εμφάνιση, αφού για τις ανάγκες του ρόλου μένει με τις ζαρτιέρες και συμμετέχει σε ένα χιουμοριστικό σκηνικό με τον Γεωργούλη και τον Παρτσαλάκη έτοιμους να «παίξουν» τον γιατρό.

Τον Οκτώβριο του 2017, η Αποστολία Ζώη ταξίδεψε στις Φιλιππίνες και έλαβε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του Αντ1 «Nomads». Μάλιστα, κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 22 διαγωνιζόμενους, γεγονός που αποτελεί μεγάλη διάκριση αφού είναι η δεύτερη γυναίκα παγκοσμίως που καταφέρνει να κερδίσει το Nomads, ένα ριάλιτι επιβίωσης το οποίο προβάλλεται πάνω από 15 χρόνια.

Η Αποστολία Ζώη στην αλλαγή της χρονιάς μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το 2018 αναφέροντας τον θάνατο των γονιών της από καρκίνο:

«Αι σιχτίρ 2018… Μετράω τα δευτερόλεπτα να φύγεις και να μην ξανάρθεις. Με στεναχώρησες, με κλόνισες, μου στέρησες τον πατέρα μου, με αποδιοργάνωσες, με έκλεισες στο σπίτι μου. Δε λέω, όλα μαθήματα είναι και σε πάνε παρακάτω αλλά ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ», είχε γράψει τότε.

Από 4 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την ενόργανη, ενώ, μόλις, σε ηλικία 6 ετών, με το άθλημα των καταδύσεων, σε επίπεδο Πρωταθλητισμού. Σε ηλικία 14 ετών, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, με την Εθνική Ελλάδος, για να ακολουθήσει τη μεγάλη της αγάπη, τις καταδύσεις.

Στο ενεργητικό της, ως αθλήτρια, έχει αρκετές Ευρωπαϊκές, Βαλκανικές διακρίσεις, καθώς και Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Έχει τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία. Στη Θεσσαλονίκη έκανε τα πρώτα της μαθήματα φωνητικής και ξεκίνησε να εμφανίζεται σε κάποια νυχτερινά κέντρα, της πόλης. Εκεί συνεργάστηκε και με την Πέγκυ Ζήνα και το 2002 κατέβηκε στην Αθήνα, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της.

https://www.instagram.com/p/BpHVtrbH_XP

https://www.instagram.com/p/BrNBsxinqVV

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bm0fr3VnlfK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.