ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυτές είναι οι πέντε χώρες του κόσμου με την καλύτερη νυχτερινή ζωή

Αυτές είναι οι πέντε χώρες του κόσμου με την καλύτερη νυχτερινή ζωή

Αυτές είναι που πέντε χώρες του κόσμου που έχουν τα πρωτεία στην νυχτερινή ζωή.

1. Ιρλανδία: Η Ιρλανδία φημίζεται για τις pub της και την τεράστια ποικιλία μπίρας, ενώ εξίσου ανοιχτόκαρδος και χαρούμενος είναι και ο κόσμος της. Κάθε νύχτα εκεί μοιάζει με γιορτή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

2. Ελλάδα: Προφανώς και η Ελλάδα δεν θα έλειπε από τη λίστα, αφού είναι γνωστό ότι ο λαός της δεν γυρίζει σπίτι αν δεν πάει νωρίς το πρωί.

3. Βραζιλία: Εξωτική, μαγευτική, επικίνδυνη, αλλά και ο κατάλληλος προορισμός όσων λατρεύουν τη μουσική, τον χορό, το ποτό και τα πάρτι.

4. Σερβία: Φιλοξενεί πολλά φεστιβάλ με μεγάλα ονόματα κυρίως της ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά και άλλων ειδών. Επίσης είναι φθηνή και γεμάτη πράσινο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5. Αραβικά Εμιράτα: Λίγο πιο glamorous αλλά εξίσου έξαλλες νύχτες υπόσχονται να σας προσφέρουν τα Αραβικά Εμιράτα, καθώς φιλοξενούν συνεχώς πάρτι με πασίγνωστους djs παγκοσμίως, αλλά και άλλες εκδηλώσεις για να περάσει κανείς τη νύχτα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.