Υλικά συνταγής

500γρ. χυλοπίτες χωριάτικες

500γρ. ντομάτες κονκασέ ή πολτοποιημένες

1 μελιτζάνα κομμένη σε ζάρια

1 κολοκυθάκι κομμένο σε ζάρια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

½ φλιτζ. κόκκινο κρασί

½ φλιτζ. δυόσμος ψιλοκομμένος

1 κ.γ. ζάχαρη

1 κ.σ. κοφτό αλάτι

½ κ.γ. πιπέρι

1 φλιτζ. φλέικς παρμεζάνας

Διαδικασία συνταγής

Βάζουμε τις μελιτζάνες σε αλατισμένο νερό για 30 λεπτά να ξεπικρίσουν και τις στραγγίζουμε.

Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα τα λαχανικά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ