ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Λουκέτο»στο σαντουιτσάδικο του Πέτρου Κωστόπουλου – Εικόνες εγκατάλειψης (βίντεο)

«Λουκέτο»στο σαντουιτσάδικο του Πέτρου Κωστόπουλου – Εικόνες εγκατάλειψης (βίντεο)

Το μαγαζί εστίασης «Street Deli» στο Κολωνάκι έκλεισε. Όπως δείχνουν τα πλάνα της εκπομπής «Happy Day», το μαγαζί φαίνεται εγκαταλελειμμένο, ενώ βρέθηκε ακόμη και ένα ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ με ημερομηνία 15 Ιανουαρίου.

Ο χώρος είναι κλειστός με εμφανή σημάδια εγκατάλειψης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», το μαγαζί εστίασης του Πέτρου Κωστόπουλου στο Κολωνάκι δεν λειτουργεί πλέον, μάλιστα ο χώρος είναι κλειστός με εμφανή σημάδια εγκατάλειψης.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Μιχάλης Πλεμμένος, επισκέφθηκε το Street Deli, το οποίο διαφημιζόταν ως ο ναός των σάντουιτς στο Κολωνάκι και βρήκε τον χώρο σκοτεινό και εγκαταλελειμμένο.

Ο δημοσιογράφος εξήγησε ότι βρήκε ακόμα και «ξεχασμένη» ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ από τις 15 Ιανουαρίου, ενώ οι γείτονες του καταστήματος είπαν ότι είχαν καιρό να δουν τον Πέτρο Κωστόπουλο και θεωρούν ότι το μαγαζί έχει κλείσει. Πάντως στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν πρόκειται για κάτι οριστικό.

«Δεν είχε τόση πελατεία το μαγαζί όπως στην αρχή.

Εγώ προσπάθησα να μιλήσω με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά ήταν πολύ απασχολημένος», μετέδωσε ο ρεπόρτερ της εκπομπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.