ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ήξερες ότι ο τρόπος που κόβεις το τοστ σου λέει πολλά για την προσωπικότητα σου;

Το ήξερες ότι ο τρόπος που κόβεις το τοστ σου λέει πολλά για την προσωπικότητα σου;

Ο τρόπος με τον οποίο τρώμε το φαγητό μας είναι το ίδιο αποκαλυπτικός για την προσωπικότητα μας, όσο και οι εκφράσεις του προσώπου και η γλώσσα του σώματος. Σύμφωνα με μία food expert, καταλαβαίνεις πολλά για κάποιον απλά κοιτώντας τον τρόπο με τον οποίο κόβει το τοστ.

Η Juliet A. Boghossian, food expert και ιδρυτής του site Food-ology που συνδέει τις συνήθειες γύρω από το φαγητό με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τις τάσεις συμπεριφοράς, έχει την απάντηση για το τι τύποι είναι όσοι κόβουν το τοστ κάθετα και όσοι το προτιμούν κομμένο διαγώνια.

Οι άνθρωποι που κόβουν διαγώνια το τοστ τους είναι καλαίσθητοι, ενδιαφέρονται πολύ για τις λεπτομέρειες, εστιάζουν στην εμπειρία και την κάνουν δική τους. Για αυτούς κάθε δουλειά είναι μια εμπνευσμένη ευκαιρία να δώσουν την προσωπική τους πινελιά, να αφήσουν το σημάδι τους. Επίσης, συμμετέχουν σε κουτσομπολιά γιατί θέλουν να ξέρουν τα πάντα με λεπτομέρειες. Οι «διαγώνιοι» τύποι συνηθίζουν να γεμίζουν το σπίτι τους με καινοτόμα gadgets και αντικείμενα που τους εμπνέουν. Σύνθημα τους, όσο περισσότερα τόσο καλύτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι κόβουν το τοστ τους κάθετα από την άλλη, είναι πιο πρακτικοί και αντικειμενικοί, εστιάζουν στη μεγάλη εικόνα και ενδιαφέρονται λιγότερο για τις λεπτομέρειες. Για αυτούς μία δουλειά είναι μία δουλειά, θα την ολοκληρώσουν και θα πάνε παρακάτω, χωρίς συναισθηματικούς δεσμούς, μιας και δεν βλέπουν τη δουλειά τους ως αριστούργημα αλλά ως ρουτίνα. Επιπλέον, απεχθάνονται τα κουτσομπολιά και εκτιμούν την απλότητα της ζωής. Τα σπίτια τους είναι συνήθως minimal και είναι εξοπλισμένα μόνο με απαραίτητα αντικείμενα, Οι «κάθετοι» τύποι αναζητούν την ουσία και δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε αν τους δείτε να έχουν το καλύτερο αυτοκίνητο ή την πιο σύγχρονη κουζίνα, αν και βασικό τους σύνθημα είναι όσο λιγότερα, τόσο καλύτερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.