ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγοράζετε ρετιρέ στο Μανχάταν και παίρνετε δώρο δυο Ρολς Ρόις, ένα γιοτ και ένα εξοχικό (φωτό)

Αγοράζετε ρετιρέ στο Μανχάταν και παίρνετε δώρο δυο Ρολς Ρόις, ένα γιοτ και ένα εξοχικό (φωτό)

Αν το να μείνετε στο φημισμένο πολυτελές συγκρότημα κατοικιών, «Atelier», της Νέας Υόρκης δεν σας είναι αρκετό, οι υπεύθυνοι πώλησης του τώρα προσφέρουν μαζί με το penthouse και μια σειρά από πανάκριβα δώρα για να δελεάσουν τους επίδοξους αγοραστές.

Το ρετιρέ των δέκα δωματίων και των δεκατριών μπάνιων, που βρίσκεται στην κορυφή του «Atelier», στο 45ο όροφο, διατίθεται πλέον μαζί με δυο πολυτελής λιμουζίνες Rolls Royce Phantom, ένα γιοτ αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων (συν τα έξοδα στάθμευσης του σε μαρίνα για 5 χρόνια), την ενοικίαση ενός εξοχικού στο φημισμένο Hamptons και τις υπηρεσίες ιδιωτικού μπάτλερ και σεφ για ένα χρόνο.

Το μεσιτικό γραφείο προσφέρει επίσης εβδομαδιαίο δείπνο στο διάσημο εστιατόριο της πόλης – με δυο αστέρια Michelin – «Daniel», για ένα έτος και ετήσιο εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες των «Brooklyn Nets».

Όσο θελκτικά και να ακούγονται τα «καλούδια» που προσφέρονται δωρεάν μαζί με την αγορά αυτού του κορυφαίου διαμερίσματος της Αμερικάνικης μητρόπολης, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν από μόνα τους την υψηλή τιμή των 85 εκατομμυρίων δολαρίων που απαιτούνται για να γίνει δικό σας.

Το ρετιρέ, που η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2006 από την Moinian Group, εντυπωσιάζει πάντως και από μόνο του, ενώ επωφελείται και από το την πίστα πατινάζ πάγου στην οροφή του, την ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του και το γήπεδο μπάσκετ του συγκροτήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.