ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πίκρα της θείας της Ωνάση: Δυστυχώς, η Αθηνά κόβει κάθε δεσμό με Ελλάδα

Η πίκρα της θείας της Ωνάση: Δυστυχώς, η Αθηνά κόβει κάθε δεσμό με Ελλάδα

Είναι η μόνη εν ζωή ανιψιά του Αριστοτέλη Ωνάση, η κόρη της αδερφής του. Η Μαριλένα Πατρονικόλα, η οποία από το 1988 διατηρεί εργαστήριο ζωγραφικής με την ονομασία M.P. Porcelain, ως έφηβη είχε έρθει πολύ κοντά με την Χριστίνα Ωνάση, ενώ έγιναν κολλητές αρκετά χρόνια αργότερα, όταν η Χριστίνα είχε χάσει μητέρα, πατέρα, αδελφό και είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, μιας και είχε παντρευτεί τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη.

Η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο έφερε πολλούς δημοσιογράφους στο κατώφλι του εργαστηρίου ζωγραφικής σε πορσελάνη της κ. Πατρονικόλα στον λόφο του Φιλοπάππου. Εξάλλου, είναι από τους ελάχιστους εν ζωή συγγενείς του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η μαμά της ήταν η μικρότερη αδελφή του Αριστοτέλη Ωνάση και είχε κληρονομήσει το 4% της περιουσίας του Ελληνα κροίσου, ωστόσο το παράδοξο είναι ότι τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της Καλλιρρόη Πατρονικόλα, δεν αναφέρθηκαν πουθενά στη διαθήκη της Χριστίνας Ωνάση.

Η Αθηνά ήταν παρανυφάκι στον γάμο του γιου της

Η Αθηνά Ωνάση από τις ελάχιστες φορές που επισκέφθηκε την Ελλάδα με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ ήταν προκειμένου να παρευρεθεί (ως παρανυφάκι) στον γάμο του γιου της Μαριλένας Πατρονικόλα, Γιώργου Δράκου, στη βίλα τους (πριν πουληθεί) στο Λαγονήσι.

Μάλιστα, τόσο η κ. Μαριλένα Πατρονικόλα όσο και η μητέρα της είχαν δεχθεί πρόσκληση για τον γάμο της Αθηνάς με τον Αλβάρο, αλλά δεν είχαν παρευρεθεί στο μυστήριο λόγω της βεβαρημένης κατάστασης υγείας της μητέρας.

Ως δώρο η Μαριλένα Πατρονικόλα της είχε στείλει μερικές από τις χειροποίητες πορσελάνες της, τις οποίες μάλιστα δείχνει στο βίντεο, σε ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής.

Για τη σχέση της με την Αθηνά Ωνάση και εξήγησε ότι η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση προσπαθεί να κόψει κάθε δεσμό με την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι λατρεύει την Αθηνούλα, όπως χαρακτηριστικά την αποκαλεί, η σκέψη της είναι πάντα κοντά της, ωστόσο δεν κρύβει την πικρία της για το γεγονός ότι η Αθηνά δεν έχει καμία σχέση με την πατρίδα του παππού της. Κάτι που φάνηκε και από την απόφασή της να πουλήσει τον Σκορπιό.

Το μόνο που «μαρτυρά» την ελληνική καταγωγή της, εκτός φυσικά από το επίθετο του παππού της, είναι το γεγονός ότι στους ιππικούς αγώνες που παίρνει μέρος, διαγωνίζεται εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Κάτι είναι κι αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.