ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τόσο καιρό έπαιζες UNO λάθος – Η αποκάλυψη για το επιτραπέζιο που ανατρέπει όσα ήξερες

Τόσο καιρό έπαιζες UNO λάθος – Η αποκάλυψη για το επιτραπέζιο που ανατρέπει όσα ήξερες

Ξέρουμε ότι το επιτραπέζιο UNO είναι κομμάτι των παιδικών και εφηβικών αναμνήσεων πολλών από εσάς -αν και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει ηλικία, μιας και ακόμα συγκεντρώνονται παρέες για να το απολαύσουν, όπως έκαναν παλιά.

Το θρυλικό επιτραπέζιο με τα χαρτιά, έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο λόγω μιας αποκάλυψης της εταιρείας που το εμπνεύστηκε.

Η ίδια έρχεται να διορθώσει ως λάθος κάτι που τόσο καιρό θεωρούσαμε κανόνα.

Με άλλα λόγια, μάς λέει ότι τόσα χρόνια παίζαμε το επιτραπέζιο λάθος.

Οι εμπνευστές του UNO μάς ενημέρωσαν χρόνια μετά, ότι μια κίνηση που συνήθιζαν να κάνουν οι παίκτες απαγορεύεται αυστηρά. Η αποκάλυψη, όπως είναι λογικό, έχει γίνει viral.

Οι εμπνευστές του παιχνιδιού μας ενημέρωσαν χρόνια μετά ότι μια «κακή» κίνηση που κάναμε απαγορεύεται.

Θυμάστε όταν κάποιος έριχνε την κάρτα +4 τι γινόταν; Ή παίρναμε 4 φύλλα ή ρίχναμε +2 (αν είχαμε) για να πάρει ο επόμενος 6 παραπάνω φύλλα!

Αυτό λοιπόν δεν μπορεί να γίνει! (what???)

Στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter, η εταιρία έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Αν κάποιος ρίξει +4, τραβάς 4 φύλλα και χάνεις τη σειρά σου. Δεν μπορείς να ρίξεις +2 για να πάρει ο επόμενος 6. Ξέρουμε ότι το έχεις προσπαθήσει», έγραψαν.


Όπως είναι φυσικό, το Internet τρελάθηκε αλλά και απογοητεύτηκε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά έτσι είναι τελικά και μάλλον πρέπει να το αποδεχτούμε και να παίζουμε με τους κανόνες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.