ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Η γιαγιά που όλοι θα ήθελαν: Είναι 64 ετών και έχει κοιλιακούς… «φέτες» (φωτό-βιντεο)

«Ποτέ δεν είσαι αρκετά μεγάλη για μπικίνι»

Η γιαγιά που όλοι θα ήθελαν: Είναι 64 ετών και έχει κοιλιακούς… «φέτες» (φωτό-βιντεο)

Η Lesley Maxwell, έχει τρία παιδιά και τρία εγγόνια και σίγουρα όταν τη βλέπεις δεν σκέφτεσαι την δική σου γιαγιά!

Η 64χρονη έχει κάνει τρόπο ζωής τη γυμναστική. Ασκείται πέντε μέρες την εβδομάδα και συχνά μοιράζεται με τους followers της τις ασκήσεις που κάνει.

«Το fitness δεν είναι απλά θέμα εμφάνισης. Είναι συναίσθημα. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να νιώθεις ότι έχεις ένα υγιές και γερό σώμα. Το θέμα είναι ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά για σένα. Ακόμα και αν πληρώσεις κάποιον να το κάνει» λέει η 64χρονη.

Όπως λέει: «Μπορούμε πραγματικά να αντιστρέψουμε τη διαδικασία γήρανσης μέσω της διατροφής και της αποτελεσματικής άσκησης. Το να χτίζουμε τους μύες, να καίμε το λίπος και να έχουμε ένα υγιές σώμα εξαρτάται από εμάς. Υπάρχουν δύο τρόποι γήρανσης: ο ένας είναι η χρονολογική ηλικία που είναι από την ημερομηνία γέννησής σας μέχρι σήμερα. Ο ο άλλος είναι η βιολογική ηλικία, η οποία είναι πιο συναρπαστική. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νεότερο σώμα – να γίνουμε πιο αδύνατοι, πιο δυνατοί, πιο υγιείς».

Η διατροφή της

Η σούπερ γιαγιά τρώει κάθε τρεις ώρες και στα γεύματα περιλαμβάνονται πρωτεΐνη, φρέσκα λαχανικά ενώ δεν παρεκκλίνει ποτέ από τον κανόνα «μία επιλογή υδατάνθρακα σε κάθε γεύμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.