Ο Στάθης Σχίζας μάλλον «τρώει παντόφλα» – Α.Παναγιώταρου: «Εγώ έχω το πάνω χέρι στη σχέση μας»

Έχει γνωρίσει και την κόρη του

Ο Στάθης Σχίζας μάλλον «τρώει παντόφλα» – Α.Παναγιώταρου: «Εγώ έχω το πάνω χέρι στη σχέση μας»

Ήταν να μην εκδηλωθεί το φρέσκο ζευγάρι της σόουμπιζ, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας – παίκτης survivor σε περίπτωση που αγνοεί κάποιος ιδιότητα. 

Η Α.Παναγιώταρου γνωστή μιας και έχει καταπιαστεί με πολλά κατά καιρούς, βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου σήμερα να μιλήσει για όλα αλλά πάνω απ’όλα για το νέο αμόρε τον ξενιτεμένο Στάθη, αλλά και τα πλάνα που προβλήθηκαν να χαδεύετε με συμπαίκτριά του.

Η ίδια κούλ τόνισε:

«Έχω το πάνω χέρι σε αυτή τη σχέση. Τα πλάνα δεν τα παρεξηγώ, ο Στάθης σχεδόν κοιμάται αν δείτε. Νομίζω ότι όλο αυτό είναι φιλικό, αν είχε γίνει κάτι, θα είχε γίνει εδώ και καιρό».

Πιστεύετε ότι η παχυσαρκία είναι ασθένεια, όπως την περιέγραψε η Α.Λατινοπούλου ή είναι επιλογή όπως την περιέγραψε η Δ.Μπάρκα;

  • Επιλογή (24%, 3.352 Votes)
  • Ασθένεια (76%, 10.393 Votes)

Σύνολο ψήφων: 13.745

Loading ... Loading ...

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.