ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πείτε «αντίο» σε καμένα λίπη και σκουριά: Καθαρίστε την σχάρα της ψησταριάς με δύο υλικά που έχετε στο σπίτι

Ακόμα κι αν έχει σκουριάσει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Πείτε «αντίο» σε καμένα λίπη και σκουριά: Καθαρίστε την σχάρα της ψησταριάς με δύο υλικά που έχετε στο σπίτι

Το μπάρμπεκιου είναι μία αγαπημένη συνήθεια την καλοκαιρινή περίοδο, γι’ αυτό θα πρέπει να είναι έτοιμη η σχάρα της ψησταριάς για τη χρήση της, ειδικά αν έχει καιρό να χρησιμοποιηθεί.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να τσεκάρουμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η σχάρα της ψησταριά. Ακόμα κι αν έχει σκουριάσει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού υπάρχουν λύσεις για να γίνει και πάλι πεντακάθαρη.

Πλένουμε απαλά με ένα σφουγγάρι, στο οποίο θα βάλουμε λίγο απορρυπαντικό πιάτων, προκειμένου να φύγουν οι πολλές βρομιές, πριν αρχίσουμε τον πιο βαθύ καθαρισμό.

Καθαρισμός μπάρμπεκιου με δύο μόλις υλικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα βάζουμε σ’ ένα μπολ 1 κ. σ. σόδα και λίγο οξυζενέ, παίρνουμε ένα συρμάτινο σφουγγάρι, το βουτάμε στο μείγμα και ξεκινάμε το τρίψιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.