ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Ντενίση για τη διάρρηξη: «Δεν είναι σημαντικές οι υλικές ζημιές – Είναι η αγριότητα να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου»

Το εξοχικό της είχε βανδαλιστεί από κλέφτες που άνοιξαν το σπίτι και πήραν ό,τι είχε και δεν είχε

Μ.Ντενίση για τη διάρρηξη: «Δεν είναι σημαντικές οι υλικές ζημιές – Είναι η αγριότητα να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου»

Η Μιμή Ντενίση έπεσε πρόσφατα θύμα ληστείας. Διαρρήκτες μπήκαν στο εξοχικό της στον Θεολόγο, με την ηθοποιό να είναι πολύ ταραγμένη.

Όπως είχε αποκαλύψει, το σπίτι της είχε βανδαλιστεί από τους κλέφτες, ενώ πολλά προσωπικά της αντικείμενα έλειπαν.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μιμή Ντενίση ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που έφεραν το θέμα στη δημοσιότητα, καθώς και τις αστυνομικές αρχές, που έσπευσαν στο σημείο.

Τόνισε μάλιστα, πως πρέπει να γίνουν αλλαγές στην κοινωνία, προκειμένου ο κάθε πολίτης να νιώθει ασφαλής. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο εξοχικό της, όπου κρατάει στα χέρια της ένα καλάθι με λαχανικά.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μιμή Ντενίση έγραψε: «Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους, τα κανάλια και τα σαΐτ που στάθηκαν για άλλη μια φορά πλάι μου.

Δεν είναι τόσο σημαντικές οι υλικές ζημιές, είναι η αγριότητα να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου! Δεν έχω παράπονο από την αστυνομία που ήρθε αμέσως, αλλά… η δύναμη που έχουν για όλο τον δήμο ασήμαντη!! Οι κλοπές ατέλειωτες. Γι’ αυτό μίλησα στα κανάλια για όλους μας.

Πώς θα προστατευτεί ο πολίτης; Η αλλαγή στο Πεδίον του Άρεος έγινε από την επιμονή όλων μας και τώρα είναι παράδεισος. Τα ίδια λοιπόν, κι εδώ. Ελπίζω να ηρεμήσουμε και να περάσουμε στιγμές σαν κι αυτή της περσινής φωτό μου. Καλή Ανάσταση κι ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης κι ανησυχίας από γνωστούς κι αγνώστους».

Δείτε τη δημοσίευσή της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.