ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παίκτρια του GNTM: «Μια μέρα που ο μπαμπάς μου είδε οτι δεν είχα ξεσκονίσει με έσπασε στο ξύλο» (βίντεο)

Παίκτρια του GNTM: «Μια μέρα που ο μπαμπάς μου είδε οτι δεν είχα ξεσκονίσει με έσπασε στο ξύλο» (βίντεο)

Συγκλονιστική είναι η ιστορία της Αννας Μπεζάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

H πορεία της μέσα στο παιχνίδι ήταν σύντομη, αφού δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM.

Ωστόσο, η ιστορία της, όπως την αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη, συγκλονίζει.

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στην εκπομπή της την Άννα Μπεζάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Μπορεί η πορεία της στο παιχνίδι να ήταν σύντομη, όμως η πορεία της ζωής της, παρά το νεαρό της ηλικίας της, ήταν μακρά και δύσκολη.

«Γεννήθηκα στην Κατερίνη. Όταν γεννήθηκα η μητέρα μου με παράτησε στο νοσοκομείο και έτσι με πήρε ο πατέρας μου. Η μητέρα μου είχε ακόμη τρία παιδιά. Ο πατέρας μου, μού είπε πως δεν με ήθελε και δεν ήθελε και τον ίδιο. Μου την έχουν παρουσιάσει ως ψυχρή γυναίκα»

«Στα 12 αποφάσισα να φύγω από το σπίτι. Είχα γυρίσει από το σχολείο και δεν είχα ξεσκονίσει. Ο μπαμπάς επειδή είχε νεύρα με τη δουλειά του γύρισε στο σπίτι και όταν είδε πως δεν έχω ξεσκονίσει με χτύπησε πάρα πολύ. Τον αγαπούσα τον μπαμπά μου πολύ. Σχέση εξάρτησης. Εκείνη την ημέρα με χτύπησε πάρα πολύ. Την επόμενη ημέρα πήγα σχολείο με ματωμένα χείλη. Τότε η διευθύντρια πήρε την κοινωνική λειτουργό. Ένα βράδυ το έσκασα από το σπίτι, πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση στον μπαμπά μου. Το έσκασα από το παράθυρο. Όταν οι αρχές με πήγαν στο ορφανοτροφείο ο πατέρας μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια. Έπαθε εγκεφαλικό. Και έμεινε ανάπηρος. Η δεξιά του πλευρά παράλυσε. Μετά έχω ένα κενό γιατί τον έχασα. Μίλησα για πρώτη φορά με τη μητέρα μου μια μέρα πριν δώσω πανελλήνιες. Μου είπε δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο. Δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει παρά να ζεις. Ήταν πολύ σκληρό. Έβαλα τα κλάματα», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.