ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μοντέλο συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης αξίας 1 εκατ. δολαρίων – Κινδυνεύει με θανατική ποινή (βίντεο, φωτό)

Μοντέλο συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης αξίας 1 εκατ. δολαρίων – Κινδυνεύει με θανατική ποινή (βίντεο, φωτό)

Το μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα μόλις άκουσε την καταδίκη της σε οκτώ χρόνια φυλάκιση στο Πακιστάν, μετά την προσπάθειά της να περάσει στην Ιρλανδία έχοντας στις αποσκευές της ηρωίνη αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο λόγος για την Τσέχα Τερέζα Χλούσκοβα, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Λαχόρη λίγο πριν πετάξει για Ιρλανδία μέσω Ντουμπάι.

Η ίδια ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή ότι πήγε στο Πακιστάν για δουλειά πάνω στο μόντελινγκ αλλά κάποιος της έβαλε ναρκωτικά στις αποσκευές της.

Ο δικηγόρος της θα ασκήσει έφεση, με τον κίνδυνο να ελλοχεύει όμως καθώς μπορεί να αυξηθεί η ποινή της και στο Πακιστάν όποιος συλληφθεί με πάνω από 10 κιλά ναρκωτικά μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και σε θάνατο!

Το κακό για το όμορφο μοντέλο είναι ότι μετά από έλεγχο που έκαναν στο κινητό της, συνέλαβαν για ναρκωτικά άλλα δύο άτομα.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας η ίδια ακούγεται να λέει:

«Μου έβαλαν 3 αγαλματάκια στη βαλίτσα ή κάτι τέτοιο. Μου είπαν ότι προορίζοντας για δώρα. Δεν ήξερα τι είχαν μέσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.