ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μάγεψε» τον ανδρικό πληθυσμό με το αποκαλυπτικό μπούστο της η Ιωάννα Τούνη (βίντεο)

«Μάγεψε» τον ανδρικό πληθυσμό με το αποκαλυπτικό μπούστο της η Ιωάννα Τούνη (βίντεο)

Στο νησί των ανέμων μαυρισμένη και απίστευτα σέξι η δίμετρη καλλονή, Ιωάννα Τούνη, μ’ ένα μικροσκοπικό φλούο μπικινάκι ξεσήκωσε τη φαντασία όλων των θαυμαστών της που δε σταμάτησαν να την απολαμβάνουν και να της κάνουν φιλοφρονήσεις. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρίσκεται στη Μύκονο και ξέρει να ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη!

Το μαγιό της αναδεικνύει τις υπέροχα γυμνασμένες καμπύλες της και την καυτή της πίσω όψη δίνοντας τροφή για φαντασιώσεις στον ανδρικό πληθυσμό.

Η σοκολατένια επιδερμίδα της και τα μακριά ξανθά της μαλλιά κάνουν την εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης καθώς στο πέρασμά της όλοι παραμιλούν.

«No filters. Just my fav @bubblegun_world bikini», έγραψε στην σχετική λεζάντα στην δημοσίευση που έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/By0DFt2Iwa-/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.