ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

GNTM: Η 27χρονη Κουβανή που «μάγεψε» τους κριτές (βίντεο)

GNTM: Η 27χρονη Κουβανή που «μάγεψε» τους κριτές (βίντεο)

Με κουβανέζικο αέρα εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του GNTM η Μπεατρίς, η 27χρονη διαγωνιζόμενη από την Κούβα που κέρδισε τις εντυπώσεις με το ταμπεραμέντο της.

Έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου πίστεψαν προς στιγμήν πως θα έβλεπαν ξανά μπροστά τους την Μαριάνα Παινέση, η οποία και έφτασε ως τον τελικό του περσινού GNTM.

«Ο πατέρας μου για μένα είναι τα πάντα» λέει η Μπεατρίς που εδώ και κάποια χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. «Μου λείπει η Κούβα, αλλά η ζωή εδώ μου αρέσει πολύ» εξηγεί στους κριτές του GNTM. «Ήρθα στην Ελλάδα για να βρω τον πατέρα μου», συνέχισε και εξήγησε πως εκείνος μένει 20 χρόνια στη χώρα μας.

Το GNTM παρέδωσε μαθήματα λάτιν χορού

Η 27χρονη Κουβανή εκτός από μοντέλo είναι και δασκάλα χορού, κάτι που παρατήρησε ο Άγγελος Μπράτης από τη στάση του σώματός της. Γρήγορα ο σχεδιαστής φώναξε τον μπαμπά της μαζί τους, προκειμένου να χορέψουν λάτιν χορούς. Και έτσι, το σκηνικό του GNTM μετατράπηκε για λίγο σε σχολή χορού, με τον Άγγελο Μπράτη να κατεβαίνει για μαθήματα.

Στο τέλος της οντισιόν, ο πατέρας της Μπεατρίς ήταν εκείνος που ψήφισε θετικά για λογαριασμό της κόρης του, που πέρασε με αυτό τον τρόπο στα bootcamp του GNTM και φτιάχνει βαλίτσες για την Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.