ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Λάκης Γαβαλάς τα «πήρε» με… τη Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Μην την ξαναπείς κυρία – Δεν ξέρει τίποτα από στυλισμό» (βίντεο)

Ο Λάκης Γαβαλάς τα «πήρε» με… τη Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Μην την ξαναπείς κυρία – Δεν ξέρει τίποτα από στυλισμό» (βίντεο)

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την «κυρία Ζενεβιέβ» και ο Λάκης Γαβαλάς εξερράγη!

«Κάνε την ερώτηση χωρίς το «κυρία». Αυτές υποτίθεται θα πρέπει να κρίνουν ποια άτομα στο μέλλον θα βοηθάνε τη λέξη μόδα για να τη διαιωνίσουν και δεν την βοηθάνε, δυστυχώς. Είναι σαν να ψάχνουν να ρουφάνε δημοσιότητα. Αυτά είναι όντα, δεν είναι ζώα, δεν γίνεται έτσι στο εξωτερικό. Ποιοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι κάτι ξέρουν από στυλισμό, από κίνηση κλπ. Δεν ξέρουν τίποτα! Μην βάζουμε τη λέξη μόδα γιατί το απαγορεύω! Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Έχω δώσει εκατομμύρια γι’ αυτό το πράγμα, έχω στρώσει κόκκινα χαλιά για να πάνε όλοι αυτοί εδώ πέρα και δεν δέχομαι αυτό το πράγμα», είπε έξαλλος ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσο για τη νικήτρια του περσινού Greece’s Next Top Model, ο Λάκης Γαβαλάς αναρωτήθηκε: «Υπάρχει ακόμα η Ειρήνη Καζαριάν; Κάνει κάτι; Παίζει Ίψεν ή βάθεν»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.