ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε πως είναι η σήμερα η «Μις Ελλάς 1993» Μάνια Ντέλου (φωτο)

Δείτε πως είναι η σήμερα η «Μις Ελλάς 1993» Μάνια Ντέλου (φωτο)

Η Μάνια Ντέλου συμμετείχε το 1993 στα καλλιστεία του Αντένα και πήρε τον τίτλο της Μις Ελλάς. Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε μια σχετικά σύντομη καριέρα στο modeling και συνεργασίες όπως με τον Βασίλειο Κωστέτσο και το Μάκη Τσέλιο και τον οίκο Kathy Heyndels αφού όπως η ίδια είχε δηλώσει «κύκλος έκλεισε» σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον πρώην πλέον σύζυγό της, επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη και έγινε μητέρα δυο παιδιών ενώ άνοιξε το δικό της ζαχαροπλαστείο στο Ψυχικό. Η 15χρονη κόρη της Κατερίνα ασχολήθηκε με το modeling και πιο συγκεκριμένα έκανε μια καμπάνια για τον οίκο Tommy Hilfiger αφού πήρε τα φόντα από τη μητέρα της.

Το πραγματικό της όνομα της Μάνιας Ντέλου είναι Ασημίνα Κατσίκη, κάνει πολύ επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις και αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με ένα κόκκινο κοστούμι στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Νικόλαου, γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου που έγινε στο Μουσείο Μπενάκη-Ισλαμικής Τέχνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.