ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γνωστό μοντέλο γιόρτασε τα γενέθλιά της βουτώντας σε παγωμένα νερά (βίντεο)

Γνωστό μοντέλο γιόρτασε τα γενέθλιά της βουτώντας σε παγωμένα νερά (βίντεο)

H Έλενα Κρίστενσεν δε χρειάζεται πολλές συστάσεις…

Το όνομά της συνδέθηκε με τη «χρυσή εποχή» της μόδας και η ίδια υπήρξε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και περιζήτητα μοντέλα σε όλο τον κόσμο. Ακόμη και σήμερα, στα 51 της χρόνια, παραμένει το ίδιο λαμπερή και εντυπωσιακή με τη δεκαετία του ’90, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

H Ελενα Κρίστενσεν είχε γενέθλια στις 25 Δεκεμβρίου και αποφάσισε να τα γιορτάσει διαφορετικά. Εβαλε το ολόσωμο μαγιό της και βούτηξε στα κρύα νερά της Κοπεγχάγης. Το διάσημο τοπ μόντελ ανέβασε δύο βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram και ενθουσίασε τους followers της.

Η καλλονή από τη Δανία διαθέτει ένα υπέροχο σώμα και εξακολουθεί να εργάζεται στον χώρο της μόδας. Έχει έναν 20χρονο γιο, τον Μίνγκους, ο οποίος είναι καρπός της σχέσης της Κρίστενσεν με τον ηθοποιό Νόρμαν Ρίντους. Γνωρίστηκαν το 1998, χώρισαν το 2003 και δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

https://www.instagram.com/p/B6g2lK0hksY

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.