ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Francesca Farago: O πιο «καυτός» λόγος για να αρχίσεις να βλέπεις «Too Hot to Handle» (φωτο)

Francesca Farago: O πιο «καυτός» λόγος για να αρχίσεις να βλέπεις «Too Hot to Handle» (φωτο)

Το μοντέλο Francesca Farago στο Too Hot to Handle του Netflix είναι ένας πολύ καλός λόγος για να ξεκινήσεις τη σειρά που κάνει «θραύση».

Σύμφωνα με το reality παιχνίδι στο οποίο την πρωτοείδαμε, 10 άτομα, 5 αγόρια και 5 κορίτσια μπαίνουν εσώκλειστοι σε μια βίλα στο Μεξικό, νομίζοντας πως θα συμμετάσχουν σε ένα dating reality show, όπου όλα επιτρέπονται. Λίγο αργότερα μαθαίνουν πως δεν επιτρέπεται τίποτα, ούτε καν τα χάδια!

Και μπορεί σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού οι παίκτες να μην ενέδιδαν στις κατώτερες ορέξεις τους όμως η Francesca αγνόησε περισσότερο από όλους αυτήν την κατευθυντήρια γραμμή.

Και χαιρόμαστε για αυτό.

https://www.instagram.com/p/B_FZHmPpFAc/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_u2tT3pT3g/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B8wfyImpTUt/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.