ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ειρήνη Καζαριάν: Από το GNTM στη… Βαρβάκειο – Που βρίσκεται σήμερα η πρώτη νικήτρια;

Εκτός από το μόντελινγκ, ασχολήθηκε και με το θέατρο

Ειρήνη Καζαριάν: Από το GNTM στη… Βαρβάκειο – Που βρίσκεται σήμερα η πρώτη νικήτρια;

Έγινε γνωστή μέσα από το πρώτο GNTM στην εποχή του Star, το οποίο έφερε σαρωτικά ποσοστά. Ήταν το 2018, όταν τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού έκλεβε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία και τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Το κορίτσι με τα υπέροχα μάτια ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο της μόδας, έκλεισε συνεργασίες με πρακτορεία, περπάτησε σε πασαρέλες και κατάφερε να γίνει εξαιρετικά αγαπητή μέσα από το προφίλ της στο Instagram όπου κάθε ανάρτησή της σχολιάζεται.

Οι σχέσεις της αλλά και ένα πέρασμα από το θέατρο, επίσης, συζητήθηκαν έντονα με την Ειρήνη πλέον να προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από το προφίλ της στο Instagram έχει πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις σε πολλά και διαφορετικά σημεία, μεταξύ άλλων και στη Βαρβάκειο Αγορά.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ειρήνη Καζαριάν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.