Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έριξε» το Instagram με το νέο μαγιό της

Το μοντέλο εμφανίστηκε με ένα μπικίνι με μακριά κορδόνια που τυλίγονται γύρω από τη μέση 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έριξε» το Instagram με το νέο μαγιό της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε μία σειρά φωτογραφίών που μας κάνει να ανυπομονούμε για τις διακοπές μας.

Τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή μέσα σε ένα μαγιό με δεσίματα, μία τάση που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής πέρυσι και συνεχίζει να αρέσει και φέτος σε μώβ χρώμα, ένα από τα πιο δημοφιλή της σεζόν.

Τα floss ή wraparound μαγιό είναι ένα από τα πιο hot στυλ στην παραλία αυτή τη στιγμή. Ένα μπικίνι με μακριά κορδόνια που τυλίγονται γύρω από τη μέση σου για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Είναι σέξι, διαφορετικό και δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας πιο τονισμένης μέσης. Επιπλέον, μπορεί να φορεθεί άνετα κάτω από blazers και χαμηλόμεσα ή ψηλόμεσα τζιν.

Όσο για το χρώμα του, οι έντονες και φωτεινές αποχρώσεις επιστρέφουν το 2022. Τις βλέπουμε σε αξεσουάρ, activewear, πανωφόρια, μαγιό αλλά και στον τομέα της ομορφιάς και του μακιγιάζ. Neon και bold χρώματα, αλλά και αποχρώσεις, όπως αυτή που φόρεσε η Ηλιάνα, θα βρίσκονται στη πρώτη γραμμή με το ροζ και το μωβ να είναι οι κορυφαίες επιλογές. Μάλιστα, ο συνδυασμός τους με το κόκκινο είναι ο αγαπημένος των street stylers.

Το two pieces μαγιό που επέλεξε το μοντέλο μάς κάνει να ονειρευτούμε το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.