ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μοδάτα σύνολα για το φθινόπωρο 2022

Στις μέρες μας, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες επιλέγουν το σύνολο τους ακολουθώντας τις προσταγές της εκάστοτε εποχής

Μοδάτα σύνολα για το φθινόπωρο 2022

Το φθινόπωρο είναι η εποχή του χρόνου στην οποία παραδοσιακά κυριαρχούν οι αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ. Έτσι, οι περισσότερες από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ρούχων σχεδιάζουν την καινούργια φθινοπωρινή κολεξιόν τους βασιζόμενοι σε αυτά τα χρώματα.

Στις μέρες μας, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες επιλέγουν το σύνολο τους ακολουθώντας τις προσταγές της εκάστοτε εποχής.

Για τον λόγο αυτό, ας εξερευνήσουμε όλα τα κομμάτια της φθινοπωρινής κολεξιόν 2022 που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την διαφορά στο στυλ σας.

Ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν αυτό το φθινόπωρο;

Τόσο στην γυναικεία μόδα όσο και στην ανδρική, οι τάσεις αλλάζουν όχι μόνο με την πάροδο του χρόνου αλλά και με την αλλαγή τον εποχών. Γι’ αυτό, μην ξαφνιαστείτε αν δείτε κομμάτια που κυριαρχούσαν παλαιότερα να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, το φθινόπωρο επικρατούν τα πιο κλειστά χρώματα και οι αποχρώσεις τους. Ωστόσο, πέρα από αυτόν τον τομέα θα πρέπει να επιλέξετε και ρούχα που να εμποδίζουν το κρύο να σας επηρεάσει.

Επομένως, επιλέξτε κομμάτια που έχουν δημιουργηθεί από βαμβάκι ή βελούδο. Ειδικότερα αν ασχολείστε με τον αθλητισμό θα πρέπει να είστε σίγουροι πως το σύνολο σας θα σας επιτρέπει να κινείστε με άνεση. Επισκεφτείτε την εταιρεία The North Face στο answear.gr και ανακαλύψτε μερικά από τα καλύτερα αθλητικά ενδύματα της αγοράς.

Από την άλλη πλευρά, αν αναζητείτε ένα πιο επίσημο ντύσιμο τότε μπορείτε εύκολα να στραφείτε σε ρούχα tommy hilfiger ή κομμάτια άλλων γνωστών σχεδιαστών. Η κομψότητα τους εγγυάται πως θα κάνετε την διαφορά σε όποιο κοινωνικό γεγονός και αν παρευρεθείτε.

Τι σύνολα να δημιουργήσετε το φθινόπωρο 2022;

Χρόνο με τον χρόνο, οι επιταγές της μόδας αλλάζουν. Επομένως, αν επιθυμείτε να τις ακολουθήσετε κατά γράμμα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Τα υφασμάτινα παντελόνια αλλά και οι βαμβακερές φούστες είναι αυτά που κυριαρχούν στη γυναικεία μόδα.

Σε συνδυασμό με ένα απλό πουκάμισο ή ένα ξεχωριστό μπλουζάκι, μια γυναίκα θα είναι έτοιμη να παραστεί σε μια επίσημη εκδήλωση. Αν ωστόσο, αναζητεί ένα πιο απλό ντύσιμο τότε δεν έχει παρά να επιλέξει μια φόρμα και ένα t-shirt και είναι έτοιμη.

Στην αντίπερα όχθη, στην ανδρική κολεξιόν πέρα από τα υφασμάτινα παντελόνια κυριαρχούν και τα τζιν. Έτσι, ένα μακό μπλουζάκι ή ένα μονόχρωμο πουκάμισο μπορεί να ταιριάξει τέλεια με το στυλ σας.

Όσον αφορά τα ανδρικά μπουφάν και παλτό, οι άνδρες έχουν στην διάθεσή τους μια τεράστια γκάμα από διαφορετικά σχέδια αλλά και χρώματα από τα οποία μπορούν να επιλέξουν.

Ποια αξεσουάρ να επιλέξετε με το ντύσιμο σας;

Τα αξεσουάρ είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια σε ένα ολοκληρωμένο ντύσιμο. Ένα σύνολο χωρίς αξεσουάρ θα φαίνεται πάντα φτωχό και δεν θα εντυπωσιάσει κανέναν. Έτσι, θα πρέπει να κάνετε πάντα τις κατάλληλες επιλογές στα αξεσουάρ σας ώστε να ξεχωρίζετε.

Ένα όμορφο δαχτυλίδι και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια μπορούν να “απογειώσουν” το ντύσιμο σας. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. Ένα δαχτυλίδι και ένα μακρύ κολιέ είναι απαραίτητα για τελειοποιήσουν ένα καθημερινό λουκ.

Από την άλλη πλευρά, για ένα ολοκληρωμένο αθλητικό σύνολο χρειάζεστε διαφορετικό στυλ αξεσουάρ. Ένα σακίδιο πλάτης από μια γνωστή εταιρεία όπως η adidas, μπορεί να κάνει την διαφορά από το συνηθισμένο στο μοναδικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οτιδήποτε και αν επιλέξετε να φορέσετε να είστε σίγουροι πως σας αντιπροσωπεύει με το καλύτερο τρόπο. Τόσο τα ρούχα όσο και τα αξεσουάρ που θα διαλέξετε είναι σημαντικό να αναδεικνύουν τον χαρακτήρα σας και να μην ακολουθούν απλά την μόδα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.