ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τάμτα: Χαμός με την εντυπωσιακή εμφάνιση της στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα (φώτο)

Το φόρεμα της χαρακτηρίστηκε ως έργο τέχνης

Τάμτα: Χαμός με την εντυπωσιακή εμφάνιση της στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα (φώτο)

Σε κλίμα Χριστουγέννων ήταν το κέντρο της Αθήνας χθες Πέμπτη (1/12), με το κεντρικό δέντρο στο Σύνταγμα να φωταγωγείται με μια μεγάλη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων.

Τη μεγάλη αυτή γιορτή έντυσε μουσικά η λαμπερή Τάμτα, μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της ελληνικής pop σκηνής.

Η Τάμτα, που μετραει 17 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης πορείας, με την υπέροχη φωνή και την ανατρεπτική σκηνική παρουσία της μας έδειξε για άλλη μια φορά την πολύπλευρη καλλιτεχνική της προσωπικότητα, σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band.

Μάλσιτα, η Τάμτα έκλεψε την παράσταση, αφού εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα φόρεμα το οποίο είναι στην κυριολεξία σαν έργο τέχνης.

Πολλοί είπαν πως το ίδιο μοιάζει με… χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο λευκό, ζιβάγκο – φόρεμα, το οποίο συνδύασε με λευκό καλσόν και με λευκά, ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.