ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Το πρώην μοντέλο που μήνυσε τον σύντροφό της γιατί ήθελε σεξ

Για δύο χρόνια είχαν μια σχέση όπου ο καθένας διατηρούσε την κατοικία του

Το πρώην μοντέλο που μήνυσε τον σύντροφό της γιατί ήθελε σεξ

Η Janet Bedin, 68 ετών έφτασε μέχρι τα δικαστήρια για να “ξεφύγει από τον εφιάλτη που ζούσε”.

Συγκεκριμένα ο 84χρονος εκατομμυριούχος Vito Verni, σύναψε σχέση το 2019 με την 68χρονη πλέον Janet Bedin. Για δύο χρόνια είχαν μια σχέση όπου ο καθένας διατηρούσε την κατοικία του. Όμως όλα άλλαξαν όταν αποφάσισαν να μείνουν μαζί…

Τότε το πρώην μοντέλο έπεσε θύμα της ανεβασμένης λίμπιντο του εκατομμυριούχου, που απαιτούσε σeξ μέχρι και δέκα φορές την ημέρα.

Σήμερα το ζευγάρι έχει χωρίσει και η Janet αξιώνει 80 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση για δυσφήμιση, δόλια παρότρυνση, παρενόχληση και παράνομη έξωση.

Το σκεπτικό της μήνυσης είναι ότι το μοντέλο είχε μια πετυχημένη καριέρα και τα άφησε όλα πίσω της για να είναι στο πλευρό του συντρόφου της, όμως αυτός δεν τήρησε τις υποσχέσεις του.

«Η ενάγουσα έπρεπε να είναι 100% ο φροντιστής του. Έπρεπε να είναι διαθέσιμη σε όλες τις σeξουαλικές του ανάγκες, να είναι η συνοδός του, να πλένει τα ρούχα του, να μαγειρεύει τα γεύματά του. H σeξουαλική επαφή, κατά καιρούς έως και 10 φορές την ημέρα, αναφέρει η μήνυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα άλλαξαν όταν χρειάστηκε ένα χρηματικό ποσό για θέμα υγείας, αλλά ο εκατομμυριούχος αρνήθηκε, ακολούθησε μέχρι και έξωση από το σπίτι και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.