ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώην παίκτρια του GNTM διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος – Έκανε αφαίρεση του όγκου

«Έβγαλα ένα ολόκληρο κομμάτι από την πλάτη μου», δήλωσε

Πρώην παίκτρια του GNTM διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος – Έκανε αφαίρεση του όγκου

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαριαγάπη Ξυπολιά διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος και υποβλήθηκε σε μια σοβαρή επέμβαση αφαίρεσης όγκου.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, όπου έκανε γνωστή την περιπέτεια της υγείας της.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κλιπ λίγων δευτερολέπτων, όπου δείχνει μία τομή στην πλάτη της.

Όπως εξήγησε, πριν από περίπου έναν χρόνο αφαίρεσε έναν όγκο από το σώμα της, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος.

Πάνω στο βίντεο έγραψε: «Πριν ένα χρόνο και δυο μήνες αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι από την πλάτη μου. Όταν πήραμε τα αποτελέσματα της βιοψίας το μόνο που κράτησα από τον γιατρό ήταν “πάλι καλά το προλάβαμε”».

Στη συνέχεια, έστειλε ένα μήνυμα στο κοινό της. «Να φοράτε αντηλιακό, δεν σας στερεί το μαύρισμα, σας προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.