ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Κεφαλά για Eurovision: «Η Μ.Σάττι δεν ξέρει τι κάνει – Είναι θύμα του συστήματος»

«Όλα αυτά της τα πρότεινε κάποιος άλλος»

Τ.Κεφαλά για Eurovision: «Η Μ.Σάττι δεν ξέρει τι κάνει – Είναι θύμα του συστήματος»

Η Τζώρτζια Κεφαλά, μέσω μίας ανάρτησης της στα social media σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, «Zari». 

Η ανάρτηση της Τζώρτζια Κεφαλά για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision:

«Και που λες, το θέμα δεν είναι η αισθητική του καθενός, η αντίληψη του για τον πολιτισμό, το να πιστεύει αν μπορούμε να βελτιωθούμε, ή το αν δεν υπάρχει καμία ελπίδα για βελτιωση.. Το θέμα είναι να βρούμε το “δηλητήριο” που παρακινεί τη σκεψη και το λόγω. Πίσω από την πολιτισμένη άποψη, την βαθιά στοχαστική και καλοπροαίρετη υπάρχουν πάντα στερεοτυπικά μνημεία.

Η Μαρίνα Σάττι δεν ξέρει μάλλον τι κάνει.. είναι μάλλον θύμα του συστήματος.. ενώ είναι συμπαθέστατη και ταλαντούχα.. Όλα αυτά της τα πρότεινε κάποιος άλλος.. και τα δέχτηκε παθητικά.. Η λέξη “χαριτωμενη” για μια νέα κοπέλα σε οποιοδήποτε επάγγελμα.. είναι απαξιωτική», έγραψε η Τζωρτζια Κεφαλά.

«Το να λέμε ότι οι καλλιτέχνες που είναι “ημίγυμνοι” δεν είναι καλλιτέχνες ,είναι απαράδεκτο και ισοπεδωτικό. Το ότι προέρχονται αυτά τα λόγια από σημαντικούς ανθρώπους του πνεύματος είναι απογοητευτικό.. Μπορείς να διαφωνείς για τα άσπρα μαλλιά, τις βλεφαρίδες, το τσιγάρο, τις ρυτίδες, τις απόψεις, όταν βγάζεις όμως τη ζυγαριά και το μαχαίρι, προσβάλεις τον εαυτό σου, προβάλλεις τις ακρότητες, χάνεις το δίκιο σου, και δεν ωφελείς. Βλάπτεις. Συγνώμη για την κούραση.. άλλη μια γνώμη», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.