ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

BBC: Η Μήλος εμβολιάζει όλους τους κατοίκους της για να δελεάσει τους τουρίστες

BBC: Η Μήλος εμβολιάζει όλους τους κατοίκους της για να δελεάσει τους τουρίστες

Το BBC μέσα από ένα ρεπορτάζ που παρουσίασε ανέφερε ότι τα νησιά της Ελλάδας φιλοδοξούν να δελεάσουν τους επισκέπτες αυτό το καλοκαίρι, εμβολιάζοντας όλους τους κατοίκους.

Σημειώνει ακόμη ότι ο στόχος της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» είναι να μετατρέψει τα νησιά της χώρας σε ταξιδιωτικούς προορισμούς «χωρίς Covid» και πως πολλοί από τους κατοίκους της Μήλου βασίζονται στον τουρισμό και καλωσορίζουν το φιλόδοξο σχέδιο, προκειμένου το νησί να υποδεχθεί ξανά τους τουρίστες.

Μάλιστα, μέχρι τα μέσα Ιουνίου, αναμένεται να έχουν εμβολιαστεί όλοι οι κάτοικοι του νησιού αλλά και οι εποχικοί εργαζόμενοι.

Αλλά δεν είναι όλοι τόσο αισιόδοξοι για την πορεία της πανδημίας και τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού που μπορεί να προκύψουν από την έλευση των τουριστών.

«Ανησυχώ πολύ. Είναι άλλο να υπάρχουν στο νησί 5.000 άνθρωποι και άλλο 25.000, όπως γίνεται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο» δηλώνει η διευθύντρια του κέντρου υγείας της Μήλου, Μόρφω Βαλλά.

Εστιατόρια, ξενοδοχεία, τουριστικά καταστήματα, επιχειρήσεις που παράγουν παραδοσιακά προϊόντα, σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του νησιού ζουν από τον τουρισμό και τώρα περιμένουν με αγωνία το άνοιγμα του κλάδου, καταλήγει το ρεπορτάζ του BBC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.